Ja, ik accepteer cookies
Alle gemeentes

Buurt

Durf te vragen, durf te geven

Spullen delen, iets weggeven, ruilen of iemand een handje-hulp vragen/bieden. Buurtbox is een sociaal platform voor inwoners uit de gemeente Haren. Doel is om op een leuke manier in contact te komen met een buurtgenoot door het plaatsen van een oproep.  Stel een vraag over iets waar je hulp bij kunt gebruiken of zet je talent in om iemand anders een handje-hulp te bieden. 

Buurtnoabers, een ouderwets woord in een nieuwe jas!

Elkaar een handje helpen, iemand 'n handje hulp aanbieden of juist iets weggeven, ruilen wat je over hebt. Eigenlijk hoort dat bij een buurt waarin je meer betrokken bent op elkaar. Zonder de verantwoordelijkheid of regie van iemand over te nemen kun je soms best iets doen dat een wezenlijk verschil is voor de ander. En dat levert de gever én de vrager iets op. Mensen willen elkaar graag helpen en zelden leidt dat tot de vraag: ‘Wat krijg ik er daarvoor terug?’

Voor wie?

Alle inwoners uit de gemeente Haren kunnen meedoen aan de Buurtbox. Een e-mailadres van een familielid of buurtgenoot waar de reactie binnen kan komen, is voldoende om actief te worden. Het Buurtboxteam brengt je in contact met mensen die je helpen met een oproep. Zet je talent in of stel juist een vraag! 

Contact

Bij vragen en / of problemen kun je ons bereiken tijdens kantooruren via Stichting Torion, Kerklaan 5, 9751 NK Haren 050 534 4173 of per email: info@buurtbox.nl  

Voor het melden van een oproep die niet oké is, verwijzen we je naar de knop Dit is niet ok! Deze knop vind je bij elke oproep rechtsboven en bij de reacties die erbij staan.

Het Buurtbox-team

Inge Bakker, Myra de Koning, Peter van Ooijen, Jetske Tammeling, Sipke Havinga